Al ruim 30 jaar ervaring ///

Muziekformatie Naya Sitara is ontstaan in 1983 door een paar familieleden en vrienden die begonnen te jammen. Na een paar optredens nam Idries Sadal de band over met Moen Sadal als de muzikale leider.

Door de jaren heen is er samengewerkt met muzikanten en zangers van topniveau zoals: Nadeem Khan (R.I.P.), Hafies Khan (Mastana), Shastri (Indian Temptations), Oemar Wagid Hosain, Niezaam Wagid Hosain, Henry Labacs (R.I.P.), Wim Damri, Moen Sadal, Damaru en nog veel meer artiesten die terug te vinden zijn op onze cd's.


Muziekstijlen ///

Wij zijn een allround muziek en showband, dat houdt in dat geen enkel muziek genre voor ons onbekend is: Bhaitak gana / Chutney / Bollywood (nieuw en oud) / Soca / Zouk / Reggea / Bubbling / Merengue / Salsa / Top 40 / en nog veel meer..

Om uw feest compleet te maken bespreken wij graag met u welke muziekstijlen (zowel dans als luistermuziek, voor jong en oud) uw wensen en voorkeur heeft. Verzoeknummer(s) zijn altijd bespreekbaar!

Gelegenheden ///

Met meer dan 30 jaar ervaring weten wij dat elk gelegenheid uniek is en bepaald wordt door de sfeer. Heeft u nou een verjaardag / bruiloft / receptie / jubileum / moeran / bhatwaan / afstudeerfeest / of wat anders te vieren, door onze ervaringen weten wij precies wat er gevraagd wordt om er muzikaal een onvergetelijke dag van te maken.

Persoonlijke wensen ///

Om ervoor te zorgen dat alles naar uw wens verloopt, hechten wij veel waarde aan een persoonlijk gesprek voorafgaande uw feest. Vanuit beide kanten (de band en de klant) worden er afspraken gemaakt om uw feest muzikaal perfect te laten verlopen. In het gesprek worden o.a. alle afspreken en persoonlijke wensen doorgenomen, zodat beide partijen niet voor verrassingen komen te staan.


Meer informatie of vragen? ///

Heeft u nog vragen of ontvangt u graag wat meer informatie, neem dan gerust contact op!
Klik hier..